Over Integrated

Integrated is hèt product dat wordt gebruikt door uitgevers die content op één centrale plaats willen beheren en distribueren. Aan de basis van Integrated ligt 20 jaar ervaring met het bouwen van maatwerk oplossingen voor uitgevers, zowel klein als groot.

Hergebruik, vernieuwing en schaalbaarheid

Doordat we vooral maatwerk-oplossingen bouwen, zagen wij dezelfde wens bij meerdere uitgevers. Een centrale opslag van content en één gebruiksvriendelijk systeem: dat is Integrated. Door op de basis van Integrated door te ontwikkelen, kunnen we eenvoudig inspringen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

Maatwerk betekent ook dat Integrated schaalbaar is, zodat het aansluit bij de wensen van iedere uitgever. Van 1 GB tot 2 TB of zelfs meer, het is allemaal mogelijk.

Transparantie: een open source product

Eén van de belangrijkste vragen die elke uitgever zichzelf stelt is: beschik ik nog wel over mijn eigen content? Blijft mijn site helemaal van mij?

Met Integrated kunnen we daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Sterker nog, Integrated is een Open Source platform: je kan zelfs je eigen developers erop laten ontwikkelen.

De code is dus te controleren, te beheren en te wijzigen. Zo geniet je optimale vrijheid. Wil je wel graag hulp van onze kundige developers die het product door en door kennen? Ook dat is uiteraard mogelijk.


Achter Integrated staat e-Active

De stuwende kracht achter Integrated is het bedrijf e-Active. Al bijna 20 jaar lang bouwt ons gemotiveerde team van 15 medewerkers maatwerk oplossingen voor uitgevers. Door onze betrokkenheid bij uitgeverijen zien we trends en ontwikkelingen van dichtbij.

Ondersteuning

We weten als geen ander hoe belangrijk het is ondersteuning te kunnen krijgen als het nodig is. Daarom zijn we gewoon bereikbaar voor vragen, suggesties of opmerkingen. Zo weet je zeker dat je niet met vragen blijft zitten.

Onze professionals helpen je zo snel en zo goed mogelijk. En hebben we de oplossing nog niet voor jouw vraagstuk? Dan denken we mee over de oplossing. Het mooie is dat we hem dan ook voor je kunnen bouwen. Zo worden je plannen gelijk concreet en blijven vragen niet lang onbeantwoord.

Probeer Integrated nu

Start gratis proefperiode