Redactiesysteem

Werk op jouw eigen en vertrouwde manier door je workflow in Integrated te integreren. Het redactiesysteem is volledig af te stemmen op jouw wensen.

Content beheren vanaf de eerste gedachte

Integrated maakt het mogelijk content in elke fase op één plek te bewaren, vanaf de eerste gedachte. Zo gaan jouw goede ideeën én die van je collega’s nooit verloren en is alle content altijd binnen handbereik.

 

Content toewijzen aan de juiste gebruiker

Breng structuur aan in de workflow van je team en houd het overzicht op alle werkzaamheden. Content kan eenvoudig worden toegewezen aan de juiste gebruiker. Is een collega niet aanwezig? Zelfs dan kan zijn of haar werk eenvoudig worden teruggevonden in Integrated.

Feedback eenvoudig verwerken

Feedback geven op content is gemakkelijk met Integrated. Selecteer het stuk, klik op 'add a comment' en voeg notities toe. Is de redacteur bijvoorbeeld klaar met een artikel, dan kan hij hem met één klik op de knop doorzetten naar de eindredacteur. Deze kan vervolgens het artikel weer terugzetten met feedback, of juist het artikel doorzetten voor verdere bewerking of publicatie. 

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Neem contact op