Multichannel Publishing

Mensen willen informatie vinden op een manier die past bij hun levensstijl, en in de digitale wereld waar we op dit moment in leven heeft iedereen zijn eigen voorkeuren. De krant lezen op kantoor, het laatste nieuws op hun mobiele telefoon, een push-bericht op de tablet. Het moet allemaal kunnen en het liefst zo snel mogelijk. Multichannel publishing maakt het publiceren van content op verschillende kanalen makkelijk.

Publiceren waar u wilt

Met Integrated kies je met één klik op de knop via welke kanalen je je content wilt verspreiden. Zo bereikt jouw content de juiste doelgroepen zonder moeite. Bijvoorbeeld op je eigen website, in een app, door middel van een tweet, in een rss-feed of juist via Woodwing in een tijdschrift. Het is mogelijk om zelf kanalen toe te voegen, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Flexibel kanalen koppelen

De mogelijkheid om je doelgroep te bereiken op het kanaal van hun voorkeur betekent dat er meer aandacht is voor je content. Je kunt zelf onbeperkt kanalen toevoegen. De kanalen kunnen zowel online als offline zijn. Segmenteer je doelgroepen, zodat je content naadloos aansluit bij de behoeften van je publiek.

Optimale SEO-resultaten behalen

Voorkom dat zoekmachines content afschrijven als ‘duplicate content’ door eenvoudig aan te geven wat het hoofdkanaal is.

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Start gratis proefperiode