Bereik meerdere doelgroepen

Het kiezen van de goede doelgroep wordt steeds belangrijker. Maar vaak heb je content of functionaliteit die voor meerdere doelgroepen geschikt zijn: bijvoorbeeld voor een andere branche of voor het buitenland. Integated is vanaf de basis opgebouwd met Multichannel publishing en Multisite.

Je content op meerdere kanalen

De mogelijkheid om je doelgroep te bereiken op het kanaal van hun voorkeur betekent dat er meer aandacht is voor je content. Je kunt zelf onbeperkt kanalen toevoegen. De kanalen kunnen zowel online als offline zijn. Zo kun je door middel van een vinkje je content distribueren naar een nieuwsbrief, app of social media.

 

Je content voor meerdere doelgroepen

Goede content ontwikkelen kost tijd en geld. Je hebt een doelgroep in gedachten, maar vaak zijn er meer doelgroepen waarvoor je content geschikt is. Met Integrated start je in een handomdraai een nieuw kanaal en website, om een nieuwe doelgroep te kunnen bereiken. Content kun je delen over meerdere kanalen, waarbij altijd gezorgd wordt voor optimale SEO instellingen. 

Je applicatie voor meerdere doelgroepen

Als software op het Integrated platform wordt ontwikkeld, kan dit altijd voor meerdere kanalen worden ingezet. Een investering in functionaliteit is dus direct bruikbaar voor meerdere doelgroepen. Per kanaal bepaal je welke functionaliteit je inzet. 

Je look & feel voor meerdere doelgroepen

Een mooie look & feel op maat kan een grote investering zijn. Dus waarom zou je deze niet hergebruiken voor nieuwe doelgroepen? Soms is een andere kleur en logo al voldoende voor een andere uitstraling. Zo lanceer is in no-time een website of applicatie voor een andere doelgroep, zoals een ander land of een nieuwe branche. Ook bij grotere aanpassingen in de look & feel is het mogelijk je basis te delen.

 

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Neem contact op