Integrated: platform voor krachtige webapplicaties

Integrated is hèt product dat wordt gebruikt om websites of applicaties vanaf één centrale plaats wil beheren en distribueren. Aan de basis van Integrated ligt 20 jaar ervaring met het bouwen van maatwerk oplossingen, zowel klein als groot.

Hergebruik, vernieuwing en schaalbaarheid

Doordat we vooral maatwerk-oplossingen bouwen, zagen wij dezelfde wensen bij meerdere klanten. Een centrale opslag van content en één gebruiksvriendelijk systeem: dat is Integrated. Door op de basis van Integrated door te ontwikkelen, kunnen we eenvoudig inspringen op nieuwe ontwikkelingen in de markt.

 

Transparantie: een open source product

Eén belangrijke vraag die een bedrijf zou moeten stellen bij het ontwikkelen van een online product: beschik ik over mijn eigen content en applicatie? Kan ik ooit overstappen naar een andere leverancier?

Met Integrated kunnen we daar volmondig ‘ja’ op antwoorden. Sterker nog, Integrated is een Open Source platform: je kunt zelfs je eigen developers erop laten ontwikkelen.

De code is dus te controleren, te beheren en te wijzigen. Zo geniet je optimale vrijheid. Wil je wel graag hulp van onze kundige developers die het product door en door kennen? Ook dat is uiteraard mogelijk.

 

Ondersteuning

We weten als geen ander hoe belangrijk het is ondersteuning te kunnen krijgen als het nodig is. Daarom zijn we gewoon bereikbaar voor vragen, suggesties of opmerkingen. Zo weet je zeker dat je niet met vragen blijft zitten.

Onze professionals helpen je zo snel en zo goed mogelijk. En hebben we de oplossing nog niet voor jouw vraagstuk? Dan denken we mee over de oplossing. Het mooie is dat we hem dan ook voor je kunnen bouwen. Zo worden je plannen gelijk concreet en blijven vragen niet lang onbeantwoord.

 

Achter Integrated staat e-Active

De stuwende kracht achter Integrated is het bedrijf e-Active. Al bijna 20 jaar lang bouwt ons gemotiveerde team van 15 medewerkers maatwerk oplossingen voor uitgevers. Door onze betrokkenheid bij uitgeverijen zien we trends en ontwikkelingen van dichtbij.

 

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Neem contact op