Content database

Integrated neemt je werk uit handen, zodat je tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent: content creëren. Integrated maakt het makkelijk om content te creëren, beheren en publiceren via een centrale content database. Deze database kan worden ingericht op de manier die het beste past bij jouw werkwijze en organisatie.

Ingebouwd Content Model

Integrated maakt multichannel publishing gemakkelijk. Deel je content flexibel in en behoud het overzicht door de combinatie van de uitgebreide content database en het ingebouwde content model. Het content model omvat content types als artikelen, bestanden, afbeeldingen, video’s, taxonomie en meer.

 

Flexibel Aanpassen

Met Integrated heb je de indeling van je content database volledig onder controle. De content database is niet alleen een centrale plek voor je gehele team om alle content op te slaan, maar kan jouw werk makkelijker maken of zelfs helemaal overnemen. De content database is je helpende hand bij SEO, het maken van zoekselecties of het indelen van gerelateerde content.

Zoeken, bewerken en indelen van content.

Content wordt opgeslagen in de centrale database. Zo kunnen bevoegde gebruikers op elk gewenst moment beschikken over de content die op dat moment nodig is. Met de uitgebreide zoekfunctie en de filteropties kunnen de gewenste artikelen, foto’s en video’s in een handomdraai gevonden worden. Koppel content items individueel of door middel van een bulkactie gemakkelijk aan een taxonomie en vind de juiste selectie content items.

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Start gratis proefperiode