Eén centrale database voor al je content en data

Integrated neemt je werk uit handen, zodat je tijd overhoudt om te doen waar je goed in bent: content creëren. Integrated maakt het makkelijk om content te creëren, beheren en publiceren via een centrale content database. Deze database kan worden ingericht op de manier die het beste past bij jouw werkwijze en organisatie.

Schrijf en beheer alle soorten content

Deel je content flexibel in en behoud het overzicht door de combinatie van de uitgebreide content database en het ingebouwde content model. Het content model omvat content types als artikelen, bestanden, afbeeldingen, video’s en taxonomie, maar kan flexibel worden uitgebreid of uitgebouwd. 

 

Flexibel aanpassen

Met Integrated heb je de indeling van je content database volledig onder controle. De content database is niet alleen een centrale plek voor je gehele team om alle content op te slaan, maar kan jouw werk makkelijker maken of zelfs helemaal overnemen. De content database is je helpende hand bij SEO, het maken van zoekselecties of het indelen van gerelateerde content.

Zoeken, bewerken en indelen van content

Content wordt opgeslagen in de centrale database. Zo kunnen bevoegde gebruikers op elk gewenst moment beschikken over de content die op dat moment nodig is. Met de uitgebreide zoekfunctie en de filteropties kunnen de gewenste artikelen, foto’s en video’s in een handomdraai gevonden worden. Koppel content items individueel of door middel van een bulkactie gemakkelijk aan een taxonomie en vind de juiste selectie content items.

Koppel content voor de juiste structuur

Koppel al je soorten content aan elkaar. Heeft je artikel categorieën, thema's en tags? Je bepaalt zelf de structuur van jouw content. Hiermee kent Integrated de structuur voor jou content, zodat dit gebruikt wordt krachtige functionaliteiten, zoals SEO optimalisatie en het weergeven van gerelateerde content. Hiermee kun je snel inspelen op ideeën uit de business en wensen vanuit de markt. 

Gebruikt u al Integrated? We helpen u graag om uw Integrated account te configureren.

Neem contact op

Probeer Integrated nu

Neem contact op